• Binnenkort
    mama of papa?
    Wat kan geboortelijst.be
    voor u betekenen?

  Verwacht je een kindje?

Of het nu voor de eerste keer is of niet: mama of papa worden is een onvergetelijk moment. En dat wil je met iedereen delen. Geboortelijst.be helpt jullie op weg om in een handomdraai een eigen babysite te maken en een geboortelijst online te plaatsen via de winkel van jullie keuze.

  Een eigen babysite

Een persoonlijke gebruikersnaam en paswoord geven je toegang tot de gratis website van jullie baby. Die site beheer je gebruiksvriendelijk en volledig autonoom. Als ouder bepaal je zelf wat er op de site van jullie baby komt. In enkele klikken kun je digitale foto's plaatsen of verwijderen. Via eenvoudige beveiliging kies je bovendien voor wie de website toegankelijk is. En er is meteen een link naar jullie online geboortelijst.

  Alleen leuke cadeaus!

Bij elke nieuwe geboorte horen geschenken. En waarom geen klare wijn schenken? Plaats een geboortelijst op de website van jullie kleine spruit. Zo zien bezoekers welke cadeaus jullie nuttig vinden en welke al van de lijst geschrapt zijn. Een cadeautje reserveren kan online, de betaling gebeurt online of via overschrijving.

Geboortelijst.be helpt je alvast op weg om de babyspeciaalzaak van jullie keuze te vinden. Je vindt er de contactgegevens van alle babywinkels. Bovendien lees je er geselecteerde info over babyspullen en -benodigdheden.

Als ouder kun je de geboortelijst van jullie kindje te allen tijde raadplegen. Zohaast iets uit de lijst is gekozen, merk je dat. Meer nog, je ziet zelfs wie het cadeautje kocht en of je het geschenkje zelf moet ophalen. Een bijzonder handige manier dus om familie, vrienden of collega's een geschenkje te laten kiezen, waar ze ook wonen.

  Virtueel babybezoek

Ook bezoekers vinden meteen de persoonlijke site van jullie kleintje. Familie en vrienden kunnen er naar hartelust online bladeren in het fotoboek. Of alle nieuwtjes volgen die papa of mama posten. Misschien laten ze zelfs een boodschap na in het gastenboek?
Je website is beschikbaar in Nederlands, Frans en Engels, van over heel de wereld.

  Kan ik ook zo'n eigen baby-website krijgen?

Natuurlijk en dat is heel eenvoudig: ga gewoon langs bij een speciaalzaak in je buurt, die online geboortelijsten via Geboortelijst.be aanbiedt.
Je kan deze makkelijk vinden via onze zoekmachine. De winkels in een oranje kader zijn aangesloten en bieden je gratis een eigen baby-website met online geboortelijst aan!