COCON | A Family Store

Een kindje op komst? Proficiat! Wat een fantastisch nieuws. Bij de komst van een baby komt heel wat kijken. Maar geen nood, COCON helpt je met heel veel liefde en plezier verder.

Geboortlijstje bij COCON

COCON is een kleinschalige webwinkel die staat voor eenvoud, stijl en kwaliteit. Naast originele en duurzame merkjes bieden wij ook hoogwaardige basismerken aan. We werken alleen met merkjes en producten waar we echt in geloven om jou, je baby en je gezin het beste aan te bieden.

Voordelen

- Het aanleggen van de geboortelijstje is mogelijk op afspraak in mijn home office. Liever - online? Geen enkel probleem. Alles kan via mail of videogesprek geregeld worden.
- Uitgebreid en persoonlijk advies
- Aanpassingen kunnen gemakkelijk aangevraagd worden via de website of per mail
- Alle gewenste artikelen worden voor jou aan de kant gehouden
- Geen aankoopverplichting (uitgezonderd op gepersonaliseerde artikelen)
- Mogelijkheid om alle artikelen vooraf in huis te hebben, mits betaling van een waarborg. Hierbij geldt wel een aankoopverplichting op alle artikelen die je reeds in huis hebt.
- Geen minimum op basis van aantal artikelen of budget
- 5% in shoptegoed bij afsluiten van de geboortelijst (vanaf 500 euro)
- 10% in shoptegoed bij afsluiten van de geboortelijst (vanaf 1000 euro)

Hoe

Je kan starten door online een geboortelijst samen te stellen. Hiervoor dien je enkel een account op onze webshop (www.coconfamily.be) aan te maken en je favoriete artikelen toe te voegen op je geboortelijst. Eens je online geboortelijst klaar is, stuur je het door naar de winkel. Indien je dit wenst, kunnen we nadien een afspraak maken zodat je alles in het echt kan komen bekijken.

Contacteer mij gerust voor meer info via info@coconfamily.be.