Een geboortelijstje bij Momselle

Jullie zijn zwanger! Eerst en vooral een dikke proficiat! Héérlijk uitkijken naar dat nieuwe wondertje. Nadenken over wat jullie allemaal nodig hebben om dat kleintje een warme, gezellige thuis te geven.

Bij Momselle vind je een unieke selectie aan duurzame, exclusieve producten van hoge kwaliteit. Door onze persoonlijke ervaring helpen we graag om de best passende producten te kiezen die aansluiten bij jullie noden en de noden van jullie kleine spruit.

Voor onze online geboortelijstjes werken we samen met geboortelijst.be. Een online platform waar vrienden en familie jullie uitverkoren geschenkjes kunnen vinden en bestellen. Vermijd zo ongewenste of onnodige cadeautjes en help mee bouwen aan een wereld met meer duurzaamheid.

Hoe gaan we te werk?

Stap 1: Maak een afspraak
Maak een afspraak in de winkel of via e-mail, om jullie geboortelijst te bespreken. We nemen graag de tijd om jullie persoonlijk advies te geven en al jullie noden en verwachtingen met jullie te overlopen. In de winkel heb je bovendien de kans om de geselecteerde producten in het echt te bekijken.
Wanneer plan je die afspraak best in?
We kennen het... Je bent super enthousiast en kijkt helemaal uit naar jullie kleine wondertje en het kan allemaal niet snel genoeg gaan. Of je leven gaat als een trein en voor je het weet ben je 7 maanden zwanger en heb je nog geen geboortelijstje, kennen we ook... Omdat we willen vermijden dat jullie spulletjes niet geleverd zijn vooraleer jullie kleine spruit beslist om z'n warme huisje te verlaten, vragen we om ten minste 3 maanden voor je uitgerekende datum bij ons langs te komen. Idealiter heb je al enkele weken daarvoor een afspraak bij ons gemaakt. Maar zitten we met dat snelle trein verhaal en zijn we al dichter bij de uitgerekende datum, geen nood, dan proberen we alsnog ons best te doen en de kwaliteit te bieden die jullie verdienen.


Stap 2: Bespreking en advies
Tijdens de afspraak in de winkel gaan we dieper in op jullie wensen en behoeften voor de geboortelijst. We bespreken alle details en zorgen ervoor dat alles perfect aansluit bij jullie verwachtingen.
Stap 3: Aanmaken van de geboortelijst
Zodra we alle benodigde informatie hebben, maken we jullie geboortelijst online aan. We bespreken samen met jullie de datum waarop deze geactiveerd mag worden. Na de activatie ontvang je een link die je kunt toevoegen aan het geboortekaartje.
Stap 4: Speciale bestellingen (indien nodig)
Sommige items kunnen speciaal voor jullie worden besteld.
Wil je graag iets aan jullie lijstje toevoegen dat je op dit moment niet op onze webshop terugvindt? Laat het ons zeker weten, we kijken graag eens na of we dat voor jullie kunnen bestellen.

Stap 5: Ophalen en bezorgen
Je hebt verschillende mogelijkheden als het gaat om het ophalen en bezorgen van de cadeautjes:
Jullie nemen alle items op voorhand mee naar huis.
Jullie nemen een deel van de items op voorhand mee naar huis.
Jullie willen graag alle items op voorhand bij jullie thuis geleverd.
Jullie willen graag een deel van de items op voorhand bij jullie geleverd.
We bewaren alle items in de winkel.
Welke optie je ook kiest, je hoeft de items NIET op voorhand te betalen. Bij het afsluiten van het lijstje zijn items die meegenomen werden naar huis wél verplicht aan te kopen.

We zijn een duurzame winkel dus bij voorkeur versturen we de pakketjes niet één per één maar als klant bepalen jullie zelf met welke frequentie jullie de geschenkjes willen toegestuurd krijgen per post.

Kopers kunnen ook kiezen:
Ze kopen online en laten de cadeautjes door ons naar jullie opsturen.
Ze kopen online en kiezen ervoor om de cadeautjes zelf in de winkel op te halen.
Ze kopen in de winkel en laten de cadeautjes door ons naar jullie opsturen.
Ze kopen in de winkel en nemen de cadeautjes zelf mee om ze persoonlijk te overhandigen.

De voordelen van een geboortelijstje bij Momselle

100% voorraadgarantie: al jullie geselecteerde items worden onmiddellijk voor jullie gereserveerd
er geldt enkel aankoopverplichting op seizoenskledij en speciaal voor jullie bestelde artikelen. alle andere producten zijn NIET verplicht af te nemen.
flexibele wijzigingen: wijzigingen kunnen eenvoudig worden doorgegeven via e-mail naar geboortelijsten@momselle.be of in onze winkel.
cadeaubon van 10%: Na afloop ontvang je een cadeaubon ter waarde van 10% van het totale aankoopbedrag op je lijst. Deze cadeaubon is zowel online als in de winkel te besteden (* op niet gesoldeerde artikelen).