Leg je geboortelijst bij Little Jack

Het leggen van een geboortelijst is een stap dichter bij de geboorte van je nieuwe spruit. Voor deze speciale gebeurtenis maken we dan ook graag voldoende tijd.

Je lijst leggen doe je best vier maanden voor je uitgerekende datum. Dan liggen de spulletjes die je nodig hebt zeker al bij ons klaar. Een afspraak kan je telefonisch ( 015/39.08.14) of via mail ( info@littlejack.be) maken. We kunnen ook in de winkel een afspaak maken zo kunnen we je al een checklist en folders geven, waar je al een keuze kunt maken van wat je op je lijst wilt.

Om spullen uit te kiezen die het best bij jullie passen geven wij voldoende informatie. wij hebben een 3 uurtjes nodig om je lijst met jou te leggen. Maak zeker tijdig je afspraak.

Spulletjes die je graag snel hebt duidt je aan als je favorieten.Je kan ook natuurlijk al spulletjes aankopen van je lijst denk maar bijvoorbeeld aan een kinderkamer, draagstoel, buggy,...

Je beheert gemakkelijk je geboortelijst online: littlejack.geboortelijst.be/

Om iedereen een eigen kado te laten geven naar hun budget, kan je ook kadobonnen op je lijst zetten. Je kan deze dan later gebruiken om grotere spulletjes van je lijst aan te kopen.

Zodra jullie kindje geboren is krijg je een eigen kast waar de spulletjes in komen. Je mag altijd een geboortekaartje naar ons opsturen zodat we deze aan jullie kastje kunnen bevestigen.

Het afsluiten van je lijst doen we 3 maanden na de geboorte. Maak hiervoor een nieuwe afspraak. Wij bezorgen je een overzicht van de speciaal voor jou aangekochte artikelen. Andere producten nemen we indien gewenst terug. Je ontvangt een cadeaubon ter waarde van 15% van de verkochte spullen.( niet geldig op de grotere artikelen zoals kinderkamers, autostoelen,...)