PROFICIAT, EEN BABY'TJE OP KOMST!

Bij ons zijn jullie op het juiste adres! Wij hebben de leukste spulletjes voor jou en je kleintje! Van kleding van 0 tot 12 jaar, duurzaam speelgoed, boeken, dekentjes tot decoratie van kinderkamers. Behalve deze items, die we standaard in de winkel hebben, hebben jullie ook de mogelijkheid om items van merken als Alecto, Braun, Sebra, alles van Konges Slojd mee op de lijst te zetten. Babyfoons, flessenverwarmers, meegroeibedden... Hebben jullie suggesties, laat het ons weten, dan kijken wij of het mogelijk is om deze mee op de lijst te zetten.

De minimum voor een lijst zijn 25 artikelen. Deze items worden voor jullie gereserveerd. Nadien ontvang je bij het afsluiten 10% van het totaal in de vorm van een giftcard.

Wil je graag een geboortelijst bij ons? Kom gerust eens langs in onze winkel waar je rustig al onze artikelen kunt bekijken en kiezen. Door onze expertise kunnen we al jullie vragen beantwoorden en jullie bijstaan voor wat extra advies.

Elk artikel op onze website kan je ook aanduiden als 'favoriet'. Zo kan je ook op voorhand een lijstje aanmaken en naar ons doormailen.

Meer informatie nodig? Stuur gerust een mailtje naar hello@hyggekids.be