Unieke tweedehands geboortelijsten

noordNEST helpt (toekomstige) ouders bij het samenstellen van een tweedehands geboortelijst. Geen geitenwollensokken maar kwalitatieve, mooie (en vaak unieke) items die heel precies worden geselecteerd. Indien nodig passeren ze het atelier voor een opknapbeurt of restyling. Dit atelier biedt tevens de mogelijkheid onze lijsten aan te vullen met zelfontworpen stuks, lokaal geproduceerd met duurzame materialen. Klinkt goed he?
Verder kosten kinderen ook handenvol geld. En veel spullen kan je slechts enkele maanden gebruiken, waardoor ze vaak nog in haast onberispelijke staat zijn. Een tweedehands geboortelijst is dus ook financieel een pak interessanter. En dit zonder in te boeten op gemak, service, kwaliteit, netheid of veiligheid. Gegarandeerd!
Daarnaast maak je de meest duurzame keuze. De impact van onze lijsten op het milieu ligt ongeveer 90% lager dan bij nieuwe geboortelijsten! Hoe fijn is de gedachte dat jouw kleintje, zonder moeite of toegevingen, van bij de start zijn steentje kan bijdragen aan de wereld waarin hij zal opgroeien?!